De beste wensen

Allereerst willen we al onze relaties via deze weg nog het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Een jaar wat voor ons een spannende tijd met zich mee gaat brengen met enkele nieuwe opdrachten waar we binnenkort meer over zullen vertellen. Hopelijk verlopen deze net zo voorspoedig als onze projecten het afgelopen jaar.

IMG_4307FullSizeRenderOok kijken we graag nog terug op een erg geslaagd feest ter afsluiting van ons jubileumjaar. In het door ons mee gebouwde hotel Van de Valk in Tiel, zorgden Ronnie Ruysdael, gebroeders Ko en Jan Smit ervoor dat de voetjes van de vloer konden. We willen graag nogmaals onze dank uitspreken naar alle aanwezigen waardoor het zo’n topavond is geworden! Zoals velen wellicht hebben gemerkt (getuige de vele foto’s die er zijn gemaakt) was er ook een fotohokje aanwezig waar je jezelf kon vereeuwigen. Naast de fotostrip die meteen voor je klaar lag zijn alle foto’s ook digitaal beschikbaar voor de geïnteresseerden. Mocht u belangstelling hebben in uw foto digitaal kunt u ons hierover een mailtje sturen via feest@vdw-afbouw.nl.

 

Verder is er onlangs bij de door ons gesponsorde voetbalclub Real Lunet een nieuw sponsordoek opgehangen. Met maar liefs 28 meter lang en 3 meter hoog is het een ware blikvanger langs het hoofdveld van deze vereniging. Bijgevoegd enkele foto’s van het ophangen.

IMG_4322IMG_4326

Zoals beloofd vertellen we u binnenkort meer over een aantal prachtige projecten die we aan hebben genomen voor het komende jaar. Bijvoorbeeld onze grootste klus tot op heden. Al met al dus zeker een jaar om naar uit te kijken vol met uitdagingen die we maar al te graag aangaan!

5-jarig bestaan Van De Wiel Complete Afbouw

IMG_7753Vandaag bestaan we met Van De Wiel Complete Afbouw precies 5 jaar. Op 1 juli 2010 begonnen Paul & Django aan een avontuur waar nu 5 jaar later met trots op terug gekeken kan worden. Werd er nog klein begonnen, met 5 man binnen op kantoor, inmiddels zijn we gegroeid naar 13 werkplekken. In verband met deze groei hebben we ons kantoor 2 jaar geleden al grondig verbouwd. Zaten we eerst nog verspreid door het pand in elke beschikbare (vergader)ruimte, inmiddels zit iedereen bij elkaar in 1 grote ruimte. Er komen zelfs af en toe al geluiden dat mensen weer ruimte tekort komen. Gelukkig is dat alleen maar een indicatie dat het goed gaat met ons bedrijf.

In die 5 jaar hebben we natuurlijk vele mooie projecten mogen maken, enkele daarvan willen we hier toch wel vermelden. In de “timeline” hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt. Wil je een overzicht van alle projecten die we door de jaren heen hebben gemaakt, kijk dan op de onze projectenpagina.

 • Oprichting

  Op 1 juli 2010 starten we aan de Nijverheidsweg 24 te Oisterwijk met Van De Wiel Complete Afbouw.

 • Drechtwerk

  Het werk waar we op dag 1 mee begonnen moet natuurlijk vermeld worden, bij Drechtwerk te Dordrecht maakten we onze eerste meters!

 • Hoofdkantoor BP

  Direct naast de raffinaderij in de Rotterdamse haven realiseerden we het nieuwe hoofdkantoor van oliegigant BP.

 • New Babylon

  Bovenop het huidige hotel Babylon bouwden we mee aan New Babylon. Twee enorme torens die een nieuw ijkpunt vormen in de Haagse Skyline.

 • Calypso

  In het centrum van Rotterdam realiseerden we de woontorens Calypso. Dit wooncomplex vormt een opvallende verschijning aan het Schouwburgplein en ligt om de hoek van het onlangs gerealiseerde Centraal Station.

 • Stadskantoor Utrecht

  Boven het OV-knelpunt van Nederland bouwden we het tot dusver grootste project voor ons, Stadskantoor Utrecht.

 • Alliander

  Het project Alliander mag ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Dit grootschalige renovatieproject in Duiven bood veel uitdagingen, maar het resultaat mag er zeker wezen!

 • ???

  We blijven natuurlijk niet stilzitten, ook de komende jaren gaan we hard aan de slag om diverse schitterende projecten te realiseren. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, bij Van De Wiel Complete Afbouw B.V. bent u aan het juiste adres!

Kampioenschap Real Lunet

Real_Lunet_1_2015

Al jaren zijn wij trotse sponsor van voetbalvereniging Real Lunet uit Vught. Afgelopen zondag wisten ze in met een overwinning op de directe concurrent het kampioenschap in de derde klasse veilig te stellen. Op het eigen veld werd het mede door de massale belangstelling een geslaagde voetbalmiddag. Ook namens ons de felicitaties en volgend jaar veel succes in de tweede klasse!

Hieronder nog een video impressie van de kampioenswedstrijd.

De beste wensen

vuurwerkOp de eerste werkdag van het nieuwe jaar ontkom je er niet aan, even alle collega’s de beste wensen toewensen. Omdat het voor ons onmogelijk is om dit ook voor elkaar te krijgen bij al onze relaties doen we het nu alvast op deze digitale manier.

Wat staat ons eigenlijk allemaal te wachten voor het komende jaar. 2015 is het jaar van ons 5-jarig jubileum. Een mooi moment om terug te blikken op de voorgaande jaren en een blik vooruit te werpen.

Verder gaan we onze schouders zetten onder een paar erg mooie opdrachten. Zo zullen we binnenkort starten op “The First” in Rotterdam, welke we binnenkort onder de aandacht zullen brengen. Maar ook naar de projecten “BMV Aldenhof” te Hoensbroek en “Van der Valk” te Tiel kijken we erg naar uit!

Natuurlijk hebben ook wij goede voornemens. Zo zijn we vorig jaar al begonnen met het wekelijks in de spotlight zetten van een van de werken waar we bezig zijn. Zo viel er al wat te lezen over Differ te Eindhoven, Centraal Station te Amsterdam of Alliander te Duiven. Werken waar we overigens nog steeds aan de slag zijn en binnenkort de puntjes op de i zullen plaatsen. Ook in het nieuwe jaar willen we hier mee doorgaan om zo inzichtelijk te maken wat “Complete Afbouw” nou precies inhoudt.

Opdracht: Meijendel

BAM Schakel & Schrale specialiseert zich in het renoveren van monumenten, vandaar dat Dunea voor de verbouwing van het historische bezoekerscentrum deze partij heeft ingeschakeld. De huidige gebouwen op het terrein worden gerenoveerd en er zal een nieuwe paardenstal worden gerealiseerd. Voor de afbouw van het project zijn wij gevraagd om ons steentje bij te dragen.

Opdracht: Huis van de stad

Vlakbij het Centraal station van Gouda komt het nieuwe stadskantoor, Huis van de stad, van Gouda. Zublin Nederland is hier de hoofdaannemer en heeft ons het vertrouwen gegeven hier de afbouw te realiseren. Dit gebouw zal de nieuwe eyecatcher worden in de herontwikkeling van deze spoorzone. Wij zijn dan ook trots dat we hier ons steentje bij kunnen dragen!

Opdracht: Schneider Electric

Na het hoofdkantoor van TNT en Asics zullen wij binnenkort wederom aan de slag gaan op de duurzame kantoorboulevard in Hoofddorp. Ditmaal zullen wij samen met Boele & van Eesteren het nieuwe kantoor van Schneider Electric realiseren.

De Taurusavenue in Hoofddorp kenmerkt zich niet alleen door de energiezuinige gebouwen, maar ook een duurzame manier van bouwen. Zo worden er aan de aannemer, maar ook aan de onderaannemers speciale eisen gesteld. Iets waar we door de twee eerdere projecten al enige ervaring mee hebben opgedaan. Ervaring die we bij dit project goed kunnen gebruiken!