Verhuisbericht

Nu de ruwbouw al enige weken klaar is en we bezig zijn met de afbouw, komt ook het moment van verhuizen steeds dichterbij. Inmiddels is de datum van verhuizen naar Vught bekend. Vrijdag 8 december zullen we gesloten zijn om al het meubilair over te huizen naar Vught, zodat we maandag 11 december weer bereikbaar zijn. De weken daaropvolgend zullen we bezig zijn om alle andere zaken richting Vught te brengen zodat we vanaf begin 2018 volledig op de nieuwe locatie actief zullen zijn.

Wilt u alvast een indruk krijgen van het nieuwe pand? Enkele weken geleden vlogen we met de drone in en rond het pand. Bekijk hieronder deze beelden.

Voor de volledigheid hieronder de belangrijke informatie.

  • Tot en met donderdag 7 december zijn we te vinden in Oisterwijk.
  • Vrijdag 8 december zijn wij gesloten om over te huizen.
  • Maandag 11 december ontvangen we u graag in Vught.

Onze nieuwe adresgegevens zijn dan:

Van de Wiel Complete Afbouw B.V.
Industrieweg 9b
5262 GJ Vught

Update nieuwbouw

 

62f1a5aa-ed70-4c66-85f1-0e0557dddbb5

Het is al een tijdje geleden dat we vertelde over de verhuisplannen naar Vught. In de tussentijd is er veel gebeurd, heel veel kunnen we wel zeggen! Om hier een overzicht van te krijgen hebben we tijdens de sloopwerkzaamheden een timelapse camera opgehangen. Nu de gevel dicht is geven al deze filmpjes bij elkaar een mooi beeld van alle werkzaamheden.

De komende weken zal hard worden gewerkt aan de binnenkant, zodat we naar verwachting rond de jaarwisseling helemaal over zijn. Natuurlijk onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden! We kijken er naar uit, want dat het een pand is om trots op te zijn kunnen we wel stellen!

 

Werkvoorbereider gezocht

Lijkt het je leuk om bij een van de grootste afbouwers van Nederland aan de slag te gaan? Vanwege het groeiende vertrouwen van opdrachtgevers zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider.

Als onze nieuwe werkvoorbereider ben je creatief in het bedenken van oplossingen, je bent ambitieus, leergierig en je deelt kennis graag met collega’s. Jij bent dé aangewezen persoon die het project van binnen en buiten kent en werkt nauw samen met het gehele projectteam. Je communiceert met het team van de aannemer en geeft advies met betrekking tot producten, diensten en processen binnen de afbouw. Enige kennis van de gangbare CAD-pakketten is wenselijk.

Wat we van je verwachten? Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring met Office en andere branchegerelateerde software. Werkervaring binnen de (af)bouwbranche is een pré.

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken bij een van de grootste afbouwpartijen van Nederland en voldoe je aan bovenstaand profiel? Graag zien we je sollicitatie tegemoet via info@vdw-afbouw.nl.

Verhuisbericht: We gaan naar Vught!

Nog niet meteen, maar deze week zijn ze begonnen aan de realisatie van ons nieuwe kantoor in Vught. Een lang gekoesterde wens komt hiermee in vervulling.

sloop_02

In juli 2010 openden we als nieuw afbouwbedrijf onze deuren aan de Nijverheidsweg in Oisterwijk. Met een kleine bezetting eerst maar eens door die bouwcrisis heen manoeuvreren. Al snel werd de groei ingezet en na de nodige interne verbouwingen groeien we inmiddels echt uit het huidige kantoor.

Enkele maanden geleden kwam het pand aan de Industrieweg in Vught voorbij en al snel was de beslissing gemaakt. De band met Vught is immers sterk vanwege de vele medewerkers/ZZP’ers die hier wonen. En natuurlijk een van onze directeuren die hier is opgegroeid.

“Bij toeval kwam deze locatie op ons pad, waarvan we al snel het potentieel zagen. Met name de grotere loodsruimte is een flink pluspunt. Met een nieuw kantoorgedeelte ervoor biedt het perspectieven om de volgende stap als afbouwbedrijf te kunnen maken.”

Voor de ontwikkeling en de realisatie konden we uit ons eigen team de nodige ervaring halen. Hierdoor hebben we zelf het ontwerp kunnen maken, volledig voorzien van al onze wensen en ideeën waaraan deze nieuwe werkplek zal moeten voldoen. Voor de uitvoering schakelen we onze projectleiders in die door jarenlang projecten te hebben begeleid ook meer dan bekwaam zijn dit project aan te sturen. Ondanks dat een volledig bouwproject realiseren niet tot ons standaard takenpakket behoort zijn we enorm trots dat we inmiddels de capaciteiten hebben om ook dit soort klussen op ons te nemen.

De voorlopige planning is dat de komende weken het voorste deel van het huidige pand tegen de vlakte zal gaan. Hier zullen we dan ons nieuwe kantoorgedeelte op gaan zetten terwijl we de rest van het gebouw renoveren. De eerste schatting is dat we medio augustus dan echt het pand in Oisterwijk zullen verlaten om in Vught verder te bouwen aan onze toekomst.

Hieronder zijn enkele impressies te vinden, de komende tijd proberen we ook regelmatig updates te plaatsen van de bouw. Kijk hiervoor op ons Instagram, Facebook en/of Twitter account.

Impressie-voorkant nieuwbouw c4 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 01 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 04 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 03 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 05

Interview Sportcampus

Het project in Den Haag nadert zijn voltooiing, tijd om eens bij te praten met onze hoofduitvoerder Jan van den Heuvel. In dit interview vertelt  hij over de diverse werkzaamheden terwijl je een alvast een kijkje kan nemen in het imposante gebouw. Een plek waar straks ongeveer 3500 bezoekers kunnen genieten van spannende ontknopingen bij de wedstrijden die op de diverse locaties in het gebouw zullen worden gespeeld.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates volg ons dan ook op Twitter, Facebook en Instagram.

Metalstud-monteurs gezocht

Van de Wiel Complete Afbouw B.V. is per direct op zoek naar MetalStud-monteurs (in vaste dienst of als z.z.p.-er) voor diverse mooie projecten door het hele land. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van MetalStud-wanden en -plafonds.

Functie eisen:

Je werkt graag zelfstandig en bent ondernemend

Teamspeler

Vak gedreven

Een harde, flexibele werker

Stressbestendig

Wat vragen wij van jou?

In bezit van rijbewijs en eigen vervoer

In bezit van VCA diploma of bereid dit te halen

Aantoonbare werkervaring in de (af)bouw

Wat bieden wij:

Verloning conform afbouw-CAO (bij vast dienstverband)

Ben je ZZP-er?

Ook dan hebben wij interessante voorwaarden voor jou! Je kunt hierover contact opnemen met ons team in Oisterwijk (zie contactgegevens hieronder).

Van de Wiel Complete Afbouw B.V.
Contactpersonen: Dhr. Van der Mark
E-mail adres: dma@vdw-afbouw.nl
Website: www.vdw-afbouw.nl

Soort dienstverband:

Bepaalde Tijd

Groei orderportefeuille Amsterdam

Vol trots kunnen we melden dat onze orderportefeuille in Amsterdam de laatste weken nog verder is gegroeid met een aantal prachtige projecten. Hieronder lichten we deze verder toe.

Kavel 14-16

Kavel_14-16Deze nieuwbouw in Amsterdam Zuid behelst de realisatie van een parkeergarage, kantoorruimte en twee woontorens. De torens, gesitueerd om optimaal te profiteren van daglichttoetreding, hebben een uitstraling die veel wegheeft van de hoogbouw die in New York is te vinden. Onze werkzaamheden bestaan hier uit MS-wanden en houtwolcement plafonds. De verwachting is dat we deze opdracht medio dit jaar af zullen ronden. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

 Hotel de Filosoof

Hotel_de_FilosoofBij de renovatie van dit hotel in hartje Amsterdam nemen wij de MS-wanden en MS-plafonds voor onze rekening. Op deze manier zal het hotel volledig worden getransformeerd naar een luxueus en kleinschalig boutique hotel op een A-locatie. Tevens zal het dan worden hernoemd naar “Pillows Amsterdam Vondelpark”, verwijzend naar het bekende park waar het hotel aan grenst. Medio dit jaar zal het hotel weer worden geopend. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

Rijtuigenhof

RijtuigenhofHemelsbreed 200 meter verder aan het Vondelpark gaan we ook aan de slag met de renovatie van een pand wat voorheen in gebruik was als dagopvang voor tienermoeders. Het gebouw zal worden getransformeerd naar 36 studentenwoningen, 28 starterswoningen en 10 kleine appartementen voor senioren.  Met onze goede ervaringen in het transformeren van dit soort gebouwen naar woonvoorzieningen waren we voor onze opdrachtgever een vertrouwde keus. De komende maanden zullen we hier MS wanden plaatsen en naar verwachting ronden wij onze werkzaamheden dit jaar nog af. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

150 woningen  Nieuwpoortstraat

NieuwpoortstraatEn tot slot zullen we in de Nieuwpoortstraat betrokken zijn bij de realisatie van 150 woningen. Het al bestaande pand zal worden getransformeerd en tevens voorzien worden van 2 extra bouwlagen om alle woningen te kunnen huisvesten. Wij zullen hierbij de MS-wanden, MS-plafonds, schilderwerk en brandwerende bekledingen voor onze rekening nemen.

 

Werkvoorbereider gezocht!

Wederom zijn we op zoek naar een versterking voor ons team. Na onze eerdere succesvolle zoektochten zijn we vanwege het groeiende vertrouwen van opdrachtgevers op korte termijn op zoek naar nog een nieuwe werkvoorbereider.

Als onze nieuwe werkvoorbereider ben je creatief in het bedenken van oplossingen, je bent ambitieus, leergierig en je deelt kennis graag met collega’s. Jij bent dé aangewezen persoon die het project van binnen en buiten kent en werkt nauw samen met het gehele projectteam. Je communiceert met het team van de aannemer en geeft advies met betrekking tot producten, diensten en processen binnen de afbouw. Enige kennis van de gangbare CAD-pakketten is wenselijk.

Wat we van je verwachten? Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring met Office en andere branchegerelateerde software. Werkervaring binnen de (af)bouwbranche is een pré.

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken bij een van de grootste afbouwpartijen van Nederland en voldoe je aan bovenstaand profiel? Graag zien we je sollicitatie tegemoet via info@vdw-afbouw.nl.

Opdracht: Sportcampus

Waar vroeger de voetballers van ADO Den Haag de wedstrijden speelden wordt deze dagen hard gewerkt aan een nieuw complex voor sport, onderwijs en bewegen. Naast diverse sportfaciliteiten voor het MBO en HBO wordt het een centrum voor toegepaste kennis, praktijkonderzoek en sportevenementen. En met trots mogen we zeggen dat wij hier de afbouw voor onze rekening zullen gaan nemen. Diverse opleidingen op het gebied van sport en bewegen zullen worden gehuisvest in het imposante pand. Maar ook grootschalige sportevenementen zullen hier plaats gaan vinden. Het gehele complex herbergt:

  • een topsporthal met plaats voor 3500 toeschouwers
  • een beachsporthal waar 6 beachvolleybalvelden en een speelveld voor beachsoccer zullen komen
  • een turnhal
  • een dubbele breedtesporthal
  • een dojo
  • een danszaal
  • 4 gymzalen

In onderstaand filmpje zijn een aantal mooie impressies van het gebouw plus de voorzieningen te zien.

Door de grootte van het complex zullen we het project opdelen in losse deelprojecten. Deze zones zorgen ervoor dat onze voorman goed overzicht kan houden op het voor hem verantwoordelijke deel. Maar ook kan er simultaan op diverse locaties gebouwd worden. Hierdoor hopen we de bouwtijd zo kort mogelijk te houden. Want dat er veel werk verzet moet worden in een korte tijd lijkt onontkoombaar. Zo zullen we zo’n 75.000 m² Metal Stud-wand plaatsen, ongeveer 30.000 m² (systeem)plafond, en nog tal van andere onderdelen, zoals wandbekledingen, brandwerende bekledingen, brandwerende doorvoeren, etc. Al deze onderdelen dienen in het najaar van dit jaar gereed te zijn in verband met de opening.
Al met al voor ons een enorm mooie en uitdagende klus, die we maar al te graag aanpakken om er samen met het projectteam een prachtig project van te maken! Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

 

 

Opdracht: De Trip

In het centrum van Utrecht zullen wij het komende jaar aan de slag gaan op het project de Trip. Het project bestaat uit 255 huurappartementen voor starters, bedrijfsruimte voor creatieve ondernemers, ruimte voor horeca en bijbehorende parkeervoorzieningen, verspreid over 3 markante gebouwen aan de Briljantlaan te Utrecht.

Dit project is voor wat betreft de materialen aanvoer een pilot voor binnenstedelijk bouwen. Omdat opslagruimte bij projecten in het centrum steeds schaarser wordt, worden alle materialen naar een opslagplaats buiten de stad aangevoerd. Vanuit deze “hub” worden deze dan weer per woning uitgeteld en verdeeld. Zo ook onze MS-wanden (ca 9.000 m²) die gefaseerd aan worden geleverd met alle benodigdheden om de werkzaamheden per woning of fase uit te kunnen voeren. Hierdoor is er op de bouwplaats weinig opslag nodig, en zullen omwonenden minder hinder ondervinden van het vrachtverkeer wat komt laden en lossen.

birdview 2

Op dit moment zijn ze nog bezig met de ruwbouw, maar vanaf week 6 zullen wij hier ook aan de slag gaan. Aan het eind van 2016 zullen naar verwachting alle appartementen zijn opgeleverd, iets waar wij natuurlijk onze uiterste best voor gaan doen! Meer informatie kun je terugvinden op onze projectpagina.