KantoorVacatureWerkvoorbereiding

Versterking gezocht!

Wie komt ons team versterken?

Vanwege het vertrouwen wat we van steeds meer opdrachtgevers krijgen zijn we bij Van de Wiel Complete Afbouw B.V. wederom op zoek naar een werkvoorbereider. Heb je interesse om in een groeiende organisatie meteen aan de slag te kunnen, reageer dan snel!

Als onze nieuwe werkvoorbereider ben je bedreven in Autocad en Revit. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, je bent ambitieus, leergierig en je deelt kennis graag met collega’s. Jij bent dé aangewezen persoon die het project van binnen en buiten kent en werkt nauw samen met het gehele projectteam. Je communiceert met het team van de aannemer en geeft advies met betrekking tot producten, diensten en processen binnen de afbouw.

Wat we van je verwachten? Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring met AutoCAD/Revit, Office en andere branchegerelateerde software. Werkervaring binnen de (af)bouwbranche is een pré.

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken bij een van de grootste afbouwpartijen van Nederland en voldoe je aan bovenstaand profiel? Graag zien we je sollicitatie tegemoet via info@vdw-afbouw.nl.