Van de Wiel Complete Afbouw

10 jaar Van de Wiel Complete Afbouw

15 juli 2020

Afgelopen 1 juli hebben we ons 10-jarig jubileum mogen vieren. Startend met een kleine club in ons pand in Oisterwijk zijn we inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de afbouwmarkt opererend vanuit een prachtig eigen pand in Vught.

In die 10 jaar tijd hebben we natuurlijk aan vele mooie projecten een bijdrage mogen leveren. Wat te denken van Stadskantoor Utrecht? Bovenop het Centraal Station van Utrecht wat met alle verbindingen als epicentrum van het Nederlandse openbaar vervoer kan worden gezien. Terwijl de dienstverlening gewoon door bleef gaan werd hier dit kenmerkende pand neergezet wat van ver buiten Utrecht al is te zien.

Of Sportcampus Zuiderpark in Den Haag waar op de middenstip van het oude voetbalstadion een complex is gerealiseerd dat zijn weerga niet kent. Om over de uitvoeringstechnische uitdagingen nog maar niet te spreken. Met onder andere een topsporthal die plaats biedt aan 3500 toeschouwers, een beachsporthal met 6 beachvolleybal velden, dojo’s en een turnhal. Daarnaast herbergt het HBO en MBO opleidingsfaciliteiten.

Om terug te kunnen kijken op deze 10 jaar hebben we een aantal projecten gebundeld tot een overzicht dat hieronder is te bekijken. Op deze manier hopen we een fraaie inkijk te kunnen geven hoe we als bedrijf zijn gegroeid en wat we door de jaren onder uitvoering hebben gehad.

Natuurlijk zijn alle projecten waar we aan hebben gewerkt speciaal voor ons. En doen we absoluut een hoop prachtige projecten tekort die we helaas niet in het overzicht hebben opgenomen. Maar dat we enorm dankbaar zijn voor de inzet van ons medewerkers op al deze projecten staat buiten kijf. En natuurlijk voor het vertrouwen van onze opdrachtgevers waar we voor hebben mogen werken. Op naar de volgende 10 jaar met hopelijk net zo’n prachtige resultaten!

Galerij