Allereerst willen we al onze relaties via deze weg nog het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Een jaar wat voor ons een spannende tijd met zich mee gaat brengen met enkele nieuwe opdrachten waar we binnenkort meer over zullen vertellen. Hopelijk verlopen deze net zo voorspoedig als onze projecten het afgelopen jaar.

IMG_4307FullSizeRenderOok kijken we graag nog terug op een erg geslaagd feest ter afsluiting van ons jubileumjaar. In het door ons mee gebouwde hotel Van de Valk in Tiel, zorgden Ronnie Ruysdael, gebroeders Ko en Jan Smit ervoor dat de voetjes van de vloer konden. We willen graag nogmaals onze dank uitspreken naar alle aanwezigen waardoor het zo’n topavond is geworden! Zoals velen wellicht hebben gemerkt (getuige de vele foto’s die er zijn gemaakt) was er ook een fotohokje aanwezig waar je jezelf kon vereeuwigen. Naast de fotostrip die meteen voor je klaar lag zijn alle foto’s ook digitaal beschikbaar voor de geïnteresseerden. Mocht u belangstelling hebben in uw foto digitaal kunt u ons hierover een mailtje sturen via feest@vdw-afbouw.nl.

 

Verder is er onlangs bij de door ons gesponsorde voetbalclub Real Lunet een nieuw sponsordoek opgehangen. Met maar liefs 28 meter lang en 3 meter hoog is het een ware blikvanger langs het hoofdveld van deze vereniging. Bijgevoegd enkele foto’s van het ophangen.

IMG_4322IMG_4326

Zoals beloofd vertellen we u binnenkort meer over een aantal prachtige projecten die we aan hebben genomen voor het komende jaar. Bijvoorbeeld onze grootste klus tot op heden. Al met al dus zeker een jaar om naar uit te kijken vol met uitdagingen die we maar al te graag aangaan!