vuurwerkOp de eerste werkdag van het nieuwe jaar ontkom je er niet aan, even alle collega’s de beste wensen toewensen. Omdat het voor ons onmogelijk is om dit ook voor elkaar te krijgen bij al onze relaties doen we het nu alvast op deze digitale manier.

Wat staat ons eigenlijk allemaal te wachten voor het komende jaar. 2015 is het jaar van ons 5-jarig jubileum. Een mooi moment om terug te blikken op de voorgaande jaren en een blik vooruit te werpen.

Verder gaan we onze schouders zetten onder een paar erg mooie opdrachten. Zo zullen we binnenkort starten op “The First” in Rotterdam, welke we binnenkort onder de aandacht zullen brengen. Maar ook naar de projecten “BMV Aldenhof” te Hoensbroek en “Van der Valk” te Tiel kijken we erg naar uit!

Natuurlijk hebben ook wij goede voornemens. Zo zijn we vorig jaar al begonnen met het wekelijks in de spotlight zetten van een van de werken waar we bezig zijn. Zo viel er al wat te lezen over Differ te Eindhoven, Centraal Station te Amsterdam of Alliander te Duiven. Werken waar we overigens nog steeds aan de slag zijn en binnenkort de puntjes op de i zullen plaatsen. Ook in het nieuwe jaar willen we hier mee doorgaan om zo inzichtelijk te maken wat “Complete Afbouw” nou precies inhoudt.