Vol trots kunnen we melden dat onze orderportefeuille in Amsterdam de laatste weken nog verder is gegroeid met een aantal prachtige projecten. Hieronder lichten we deze verder toe.

Kavel 14-16

Kavel_14-16Deze nieuwbouw in Amsterdam Zuid behelst de realisatie van een parkeergarage, kantoorruimte en twee woontorens. De torens, gesitueerd om optimaal te profiteren van daglichttoetreding, hebben een uitstraling die veel wegheeft van de hoogbouw die in New York is te vinden. Onze werkzaamheden bestaan hier uit MS-wanden en houtwolcement plafonds. De verwachting is dat we deze opdracht medio dit jaar af zullen ronden. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

 Hotel de Filosoof

Hotel_de_FilosoofBij de renovatie van dit hotel in hartje Amsterdam nemen wij de MS-wanden en MS-plafonds voor onze rekening. Op deze manier zal het hotel volledig worden getransformeerd naar een luxueus en kleinschalig boutique hotel op een A-locatie. Tevens zal het dan worden hernoemd naar “Pillows Amsterdam Vondelpark”, verwijzend naar het bekende park waar het hotel aan grenst. Medio dit jaar zal het hotel weer worden geopend. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

Rijtuigenhof

RijtuigenhofHemelsbreed 200 meter verder aan het Vondelpark gaan we ook aan de slag met de renovatie van een pand wat voorheen in gebruik was als dagopvang voor tienermoeders. Het gebouw zal worden getransformeerd naar 36 studentenwoningen, 28 starterswoningen en 10 kleine appartementen voor senioren.  Met onze goede ervaringen in het transformeren van dit soort gebouwen naar woonvoorzieningen waren we voor onze opdrachtgever een vertrouwde keus. De komende maanden zullen we hier MS wanden plaatsen en naar verwachting ronden wij onze werkzaamheden dit jaar nog af. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

150 woningen  Nieuwpoortstraat

NieuwpoortstraatEn tot slot zullen we in de Nieuwpoortstraat betrokken zijn bij de realisatie van 150 woningen. Het al bestaande pand zal worden getransformeerd en tevens voorzien worden van 2 extra bouwlagen om alle woningen te kunnen huisvesten. Wij zullen hierbij de MS-wanden, MS-plafonds, schilderwerk en brandwerende bekledingen voor onze rekening nemen.