In de gemeente Hoensbroek wil met het nieuwe BMV (Brede Maatschappelijke Voorziening) een belangrijke schakel creëren in het nieuwe Aldenhofpark. Het BVM herbergt verschillende functies in zich, zoals 2 scholen die samen zullen gaan in het nieuwe gebouw, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sportvoorzieningen en andere wijkfuncties. Oftewel het doet de term breed echt eer aan!

Onze opdracht bij dit project bestaat uit zowel de MS-wanden als de diverse plafondtypes die er in zullen komen. De wanden zijn redelijk standaard, echter zijn er toch een paar opvallende elementen die het project speciaal maken. Zo zal er een in het oog springende kastenwand worden geconstrueerd met behulp van Metal Stud die een speels karakter zal hebben. De deuren zullen divers geplaatst worden met afwijkende maten.

Verder geeft de diversiteit aan plafondtypes een uitdaging voor de montage. Zo plaatsen we hier systeemplafonds, gipsplafonds, houtwolcement plafonds en geperforeerde plafonds. Neem hierbij de schuine daken die gevolgd moeten worden en de installaties die op een aantal plekken in het zicht komen.

Volgende week maken we een start met de Stertekt plafonds in de diverse klaslokalen. Dit zal de start zijn voor de plafondmontage, terwijl de wanden al in een redelijk ver gevorderd stadium zijn. De verwachting is dat we begin april hier op zullen leveren zodat de aannemer en eindgebruiker met het gebouw aan de slag kunnen om het gereed te maken voor de opening!

IMG_6047 IMG_6074 IMG_6073 IMG_6070