IMG_1249

Deze week nemen we een kijkje op de Campus van het TU/e terrein in Eindhoven. Daar wordt het nieuwe onderzoekslaboratorium van Differ gerealiseerd. Wij verzorgen hier het complete afbouwpakket.

Midden op campus van de Technische Universiteit Eindhoven zijn wij betrokken bij de realisatie van dit prestige project. De opdrachtgever wil dit hele project via BIM beheren, en vraagt aan alle partijen alle informatie dan ook via BIM aan te leveren. Tevens gaan ze voor het BREEAM excellent certificaat om zo een duurzaam gebouw neer te zetten.

Zoals al genoemd verzorgen wij hier het complete afbouwpakket. Te denken valt aan de “reguliere” wanden, plafonds en stucadoorswerkzaamheden. Maar in dit geval voorzien we ook in het schilderwerk, tegelwerk en overige afwerkingen. Tevens leveren en plaatsen we de diverse kozijnsystemen. Ook het interieurtimmerwerk zit in ons pakket. Oftewel wij ontzorgen de aannemer volledig op het gebied van de afbouw. Op dit moment worden de wanden geplaatst en geeft het al een mooi beeld van het open karakter van het gebouw. Volgens de planning ronden we onze werkzaamheden aan het eind van het jaar af en kunnen we weer met trots terugkijken op een project dat zeker als eyecatcher aangemerkt kan worden.

IMG_1243 IMG_1246 IMG_1247 IMG_1252