IMG_0138Sinds 1986 heeft de Van der Valk-keten ook een vestiging in Tiel, waar zo’n 30 jaar na de opening nu een compleet nieuwe vleugel bijgebouwd wordt. Deze toren van meer dan 50m hoog zal een enorme blikvanger worden aan de A15 en zo de zichtbaarheid van het hotel verhogen. Tevens zullen de voorzieningen in het gehele complex naar een hoger niveau worden getild om weer volledig te voldoen aan alle wensen en eisen van de bezoekers.

Bij dit project nemen wij de complete afbouw voor onze rekening. De esthetische eisen die er door de opdrachtgever gesteld worden aan deze onderdelen zorgen ervoor dat het project anders is dan standaard, echter niks wat we al niet eens eerder gezien hebben. Toch biedt het wel weer een uitdaging om alles precies zo te krijgen als gewenst. Zo valt op de foto’s de verschillende plafondniveau’s en koven in het restaurant/foyer te zien die in een later stadium door de installateur zullen worden uitgelicht. Hierdoor moeten ze zo strak mogelijk zijn omdat door het strijklicht elke afwijking meteen zichtbaar zal zijn.

Verder hebben we ook in de gehele toren de MS-wanden voor onze rekening genomen. Vanwege de vele verdiepingen bood het verticaal transport nog een hele uitdaging. Inmiddels zit het meerendeel van deze wanden er al in kunnen binnenkort de puntjes op de i gezet worden om het hotel verder af te ronden/in orde te maken.

Naar verwachting zullen onze werkzaamheden aan het eind van de zomer zijn afgerond, de opening van deze nieuwe vleugel zal in het najaar plaatsvinden. We zijn enorm benieuwd wat alle gasten/bezoekers van onze werkzaamheden en het hotel in zijn geheel zullen vinden!

IMG_0112 IMG_0114 IMG_0120 IMG_0135