De afgelopen weken hebben we een aantal hele mooie opdrachten in Amsterdam binnen weten te slepen. Onze hoofdstad is voor ons geen onbekend terrein, getuige de projecten die we hier al hebben mogen realiseren. Mede hierdoor hebben we het vertrouwen gekregen om ook bij de volgende projecten aan de slag te gaan.

Nieuwdok

viewOp de NSDM-werf die momenteel bruist van de activiteit zal dit gebouw worden gerealiseerd die onder andere 4.000 m² schoolgebouw zal herbergen. Op de bovenste verdiepingen zullen ongeveer 380 studentenwoningen worden gebouwd, die natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. De verwachting is dat de studenten medio juni gebruik kunnen maken van het pand. Tot die tijd zullen wij hier bezig zijn met het plaatsen van ca. 15.000 m² MS-wanden. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

VU Campus

boelelaan Hi zondergrasAan de Boelelaan in Amsterdam bouwt de Vrije Universiteit Amsterdam een multifunctioneel nieuw universiteitsgebouw. De 31.000 m² vloeroppervlak zal overdag plaats bieden aan de collegezalen, terwijl in de avonduren hier culturele activiteiten zullen plaats vinden. Op die manier kan het gebouw breder worden ingezet, mede dankzij de flexibele ruimtes. Onderwijs, onderzoek en cultuur zullen elkaar afwisselen, maar voor het zover is gaan wij ook hier hard aan de slag om een mooi project te realiseren. Zo zullen wij de MS-wanden (ca 9.000 m²), de MS-plafonds (ca 2.750 m²) en de vloerluiken (ca 7.500 stuks) voor onze rekening nemen. Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

Postjesweg

Postjesweg1Aan de Postjesweg zal dit jongerenhuisvesting complex worden gerealiseerd met 498 wooneenheden in een toren van 53 m hoogte. Tevens zal er ruimte zijn voor enkele winkels en kantoren. Door de repetitie binnen het gebouw hopen we hier een fors tempo te kunnen hanteren. Dat moet ook wel, want de oplevering staat al gepland voor augustus. Uiteraard gaan we deze uitdaging maar al te graag aan zodat onze opdrachtgever deze deadline gewoon kan halen! Meer informatie is te vinden op onze projectpagina.

Trots

Al met al kunnen we wel stellen dat het komende jaar een mooie uitdaging gaat worden, mede door deze schitterende opdrachten!