Van de Wiel Complete Afbouw

Oplevering ING paviljoen

17 december 2019

Onlangs hebben wij het prachtige Paviljoen op mogen leveren op de ING Campus in Amsterdam Zuidoost. Voor hoofdaannemer G&S Bouw verzorgden we ook al de afbouw voor het nieuwe ING hoofdkantoor dat er naast is gesitueerd.

Deze aanvullende opdracht bestond uit de wanden en plafonds. En met name de laatste bleek een uitdaging, die we maar al te graag op hebben opgepakt. Door de vele rondingen in dit plafond is er op basis van een 3D model een op maat gemaakte achterconstructie geproduceerd. Deze bood de monteurs tijdens de uitvoering houvast voor het plaatsen van het regelwerk en de houten latten.

De kracht van het ontwerp is de transparantie in het ontwerp en een van de voorwaarden hiervoor was dat het houten latten plafond van binnen naar buiten doorloopt. Op bijgevoegde foto’s is dit resultaat te bewonderen.

Foto’s