Het flexibelste afbouwbedrijf van Nederland.

In 2010 legden Paul van de Wiel en Django van der Mark de basis voor van de Wiel complete Afbouw BV in Oisterwijk. Het begin van een mooi afbouwbedrijf.

Van de Wiel complete afbouw BV is gestart als een kleine afbouwer en uitgegroeid tot waar we nu staan. Zo regelen wij in de Afbouw metalstudwanden en -plafonds, brandbeveiliging en akoestiek. Vandaag de dag  staat ons bedrijf te boek als een allround afbouwbedrijf en zijn we gehuisvest in een prachtig nieuw pand in Vught.

Al 10 jaar werkt VDW in heel Nederland volgens afspraak, planning en verwachting voor kleine en zeer omvangrijke projekten.   Van de Wiel complete afbouw BV legt de lat hoog. Afbouwen met ons betekent samenwerken aan resultaat in woning- en uiliteitsbouw. Ongeacht de grootte en aard van het project garandeert Van de Wiel complete afbouw BV uitzonderlijke hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Afbouw en brandpreventie.

Totaaloplossingen in brandpreventie voor elk project.
VDW biedt totaaloplossingen op het gebied van complexe bouwkundige brandpreventie. Van nieuwbouw tot renovatiewerken, voor zowel woningbouw als utilitaire projecten;  VDW biedt optimale bescherming voor uw pand, interieur en installaties.

Afbouwen, wanden, vloeren en plafonds.

Maatwerk met meerwaarde
Van de Wiel Complete Afbouw  is dé specialist in het plaatsen en afwerken van wanden, vloeren en plafonds. Verticaal en horizontaal biedt VDW maatwerk met meerwaarde. Daarom zijn wij een veelgevraagde afbouwpartner bij grote bouw-, renovatie- en transformatieprojecten.

Compleet productenpakket
Door veel kennis in eigen huis en dankzij intensieve samenwerking met gerenommeerde leveranciers biedt VDW horizontaal en verticaal de beste oplossingen in elke situatie. Zoals brandwerende en geluidsisolerende wanden, vloeren en plafonds. Glasvezelversterkt gips, dat in nagenoeg iedere vorm kan worden afgewerkt en designmatige hoogstandjes mogelijk maakt. VDW werkt met een compleet en duurzaam productenpakket – geschikt om iedere gewenste wand, vloer of plafond gestalte te geven.

Akoestiek

Voor akoestische vraagstukken is Van de Wiel complete Afbouw BV uw partner.

VDW heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het toepassen en onderhouden van akoestiek. Talloze referenties bewijzen ons vakmanschap. We blijven altijd zoeken naar slimme verbeteringen en producten van een hogere kwaliteit.