Van de Wiel Complete Afbouw

Sponsoring karttalent Rivaldo van de Westelaken

16 december 2021

Sinds enkele jaren steunen we karttalent Rivaldo van de Westelaken in zijn ambities om op hoog niveau in de autosport actief te zijn. Een sport die met de opkomst van Max Verstappen de laatste jaren enorm aan interesse heeft gewonnen.

De inmiddels 19-jarige Rivaldo rijdt momenteel zijn rondjes in heel Europe op het een na hoogste niveau in de IAME Benelux, Euro en World series. Op zijn 12e werd hij al vice nederlands kampioen in de 4-takt kadet-klasse. Nadat hij in 2016 Nederlands kampioen werd in de mini-max klasse werd het tijd om Europa in te trekken.

Het afgelopen seizoen wist hij meteen bij de eerste race in het Benelux kampioenschap al de 3e plek te bemachtigen in een veld van bijna 80 deelnemers. Bij de derde wedstrijd in Spa-Francorchamps wist hij zelfs op de 2e plek uit te komen. Uiteindelijk wist hij het seizoen af te sluiten op een verdienstelijke 8e plek in het Benelux kampioenschap. In het Europese eindigde hij op de 23e plek.

Ook het komende seizoen zullen we deze Vughtenaar ondersteunen tijdens zijn kartactiviteiten. Wellicht dat ook hij door weet te stoten tot het hoogste niveau!

Galerij