Van de Wiel Complete Afbouw

Van de Wiel Complete afbouw zamelt geld in voor goede doel

30 juli 2021

Van de Wiel Complete afbouw zamelt geld in voor goede doel

Jaarlijks viert Van de Wiel Complete Afbouw de bouwvak met haar medewerkers en vaste relaties. Ook dit jaar was het, met inachtneming van de geldende RIVM maatregelen, mogelijk om samen te komen met elkaar. Onder het genot van een hapje, een drankje en veel live muziek werd een uitdagend maar ook succesvol jaar gevierd. Onder andere Gerard Joling en Frans Bauer gaven de genodigden een wervelende show.

Tijdens deze avonden is er ook geld ingezameld voor een goed doel. Vanwege de goede band met Vught is er gekozen voor een lokaal initiatief. Helaas zijn er ook in de gemeente Vught diverse kinderen die door geldzorgen in het gezin niet de middelen hebben om even te kunnen ontspannen. Speciaal daarvoor zijn er vakantiepakketten samen gesteld met entreekaartjes en waardebonnen van lokale ondernemers. Op deze manier kunnen ook deze kinderen met het gezin er op uit om iets leuks te gaan doen. Dit initiatief is een samenwerking tussen Vincentiusvereniging en Leergeld Vught. Dit jaar bereiken ze met deze actie 140 gezinnen met in totaal 290 kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Wij zijn trots dat we samen met onze medewerkers, relaties en zelfs de artiesten een werkelijk waar schitterend bedrag op hebben mogen halen. Uiteindelijk mochten de eigenaren Paul van de Wiel en Django van der Mark een cheque van € 4500,- namens Van de Wiel Complete Afbouw overhandigen ten bate van dit goede doel. We weten zeker dat hier een hoop kinderen mee kunnen worden geholpen en we wensen ze een zorgeloze vakantie!

Galerij