Nog niet meteen, maar deze week zijn ze begonnen aan de realisatie van ons nieuwe kantoor in Vught. Een lang gekoesterde wens komt hiermee in vervulling.

sloop_02

In juli 2010 openden we als nieuw afbouwbedrijf onze deuren aan de Nijverheidsweg in Oisterwijk. Met een kleine bezetting eerst maar eens door die bouwcrisis heen manoeuvreren. Al snel werd de groei ingezet en na de nodige interne verbouwingen groeien we inmiddels echt uit het huidige kantoor.

Enkele maanden geleden kwam het pand aan de Industrieweg in Vught voorbij en al snel was de beslissing gemaakt. De band met Vught is immers sterk vanwege de vele medewerkers/ZZP’ers die hier wonen. En natuurlijk een van onze directeuren die hier is opgegroeid.

“Bij toeval kwam deze locatie op ons pad, waarvan we al snel het potentieel zagen. Met name de grotere loodsruimte is een flink pluspunt. Met een nieuw kantoorgedeelte ervoor biedt het perspectieven om de volgende stap als afbouwbedrijf te kunnen maken.”

Voor de ontwikkeling en de realisatie konden we uit ons eigen team de nodige ervaring halen. Hierdoor hebben we zelf het ontwerp kunnen maken, volledig voorzien van al onze wensen en ideeën waaraan deze nieuwe werkplek zal moeten voldoen. Voor de uitvoering schakelen we onze projectleiders in die door jarenlang projecten te hebben begeleid ook meer dan bekwaam zijn dit project aan te sturen. Ondanks dat een volledig bouwproject realiseren niet tot ons standaard takenpakket behoort zijn we enorm trots dat we inmiddels de capaciteiten hebben om ook dit soort klussen op ons te nemen.

De voorlopige planning is dat de komende weken het voorste deel van het huidige pand tegen de vlakte zal gaan. Hier zullen we dan ons nieuwe kantoorgedeelte op gaan zetten terwijl we de rest van het gebouw renoveren. De eerste schatting is dat we medio augustus dan echt het pand in Oisterwijk zullen verlaten om in Vught verder te bouwen aan onze toekomst.

Hieronder zijn enkele impressies te vinden, de komende tijd proberen we ook regelmatig updates te plaatsen van de bouw. Kijk hiervoor op ons Instagram, Facebook en/of Twitter account.

Impressie-voorkant nieuwbouw c4 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 01 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 04 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 03 VDW 3D ontwerp 1ste verdieping 24-11 05