Van de Wiel Complete Afbouw

WERKVOOR-BEREIDER(S) GEZOCHT M/V

17 februari 2020

Werk jij straks mee aan ons volgende project?

WERKVOORBEREIDER(S) GEZOCHT M/V

Je gaat aan de slag bij een van de grootste afbouwers van Nederland met uitdagende projecten door heel Nederland en volop groei mogelijkheden! Om een beetje een idee van je werkdag te krijgen geven we hieronder alvast een kleine indruk.

‘s Ochtends kom je binnen lopen op ons kantoor in Vught (NB) en hebt meteen contact met de uitvoerder van je project. Gisteren heb je nog snel een bestelling met levering ingepland en je bent benieuwd of dit allemaal goed is gegaan. Je krijgt te horen dat de chauffeur net de bouwplaats op komt rijden. Gelukkig, anders hadden de transporteurs die je hebt geregeld stil gestaan.

Nadat je bent voorzien van een kopje koffie of thee ga je aan de slag met de details die je van de aannemer hebt gekregen zodat je deze ‘s middags met de uitvoerder door kan nemen. Omdat het vrijdag is geef je even snel je bestelling voor de lunch door en heb je contact met de leverancier om de levering van vanochtend terug te koppelen. Vlak voor de lunch krijg je van je projectleider nog wat namen door die je aan moet melden op het project. Belangrijk om dit meteen even te doen anders kunnen deze monteurs maandag niet aan de slag.

Halverwege de middag komen de uitvoerders en monteurs langs op kantoor. Samen bespreek je de werkzaamheden van de afgelopen week en kijk je vooruit naar de  komende week om daarna het weekend met je collega’s in te luiden in ons gezellige bruin café.

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan met deze werkzaamheden? Overtuig ons dan snel via: info@vdw-afbouw.nl

WAT BIEDEN WIJ?

  • Fulltime baan (37,5 u/wk) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team
  • Marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de afbouw CAO
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Juist startende werkvoorbereiders zouden we aan willen moedigen om te reageren. Door een intensieve begeleiding door collega’s biedt dit een mooie kans om ervaring op te doen en door te groeien binnen onze organisatie.

Galerij